Van pléd is a fekhelyhez?
Igen! Az ülőbútornak, autóülésnek védelmet, kedvencednek melegséget nyújtó, állatszőrt távol tartó plédet ugyancsak a webshopunkban találod.

Hány nap a szállítási idő?
2-10 napon belül, futásszolgálat segítségével szállítjuk ki a fekhelyeket munkanapokon hétfőtől-péntekig 08:00-17:00 óra között. A várható időpontról pontosan informálunk a megrendelést követően.

Hogyan fizethetek?
Utánvéttel vagy készpénzzel a helyszínen, kiszállításkor.

És ha rossz méretet rendeltem?
A szállítási költség megtérítése esetén kicseréljük a Pet Bed-et – meg sem kell indokolnod, miért kéred. (Természetesen élhetsz a vonatkozó rendeletekben, törvényekben megszabott jótállással, kellékszavatossággal ill. a vásárlástól való elállás lehetőségével is.)

Mit tegyek, hogy a Pet Bed sokáig megőrizze minőségét?
Fekhelyeink könnyen kezelhetőek, már 30 °C fokon moshatóak. A kültéri modelleket sima vizes lemosással tisztíthatod. Ha cicád, kutyád hajlamos azzal kifejezni imádatát fekhelye iránt, hogy szétkarmolja / megrágja, akkor előbb-utóbb bizony új Pet-Bed kell. Ár-érték arányunk rendkívül jó – így még könnyebb lesz új fekhellyel kedveskedni neki.

Hová fordulhatok kérdéseimmel?
Írj a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Telefonon hétköznap, munkaidőben érsz el bennünket.
Tel: +36 93 709 007 vagy +36 20 205 6320

A gazdik véleménye

  • Adrienn Kedvencünk igen nagyon elégedett az ágyikójával. Nagyokat horkol, álmodik szépeket! Egy kosárban sem fekszik olyan ellazultan, mint a pihe puha ágyában! Jó ránézni :) Köszönjük szépen!
  • 1
  • 2
  • 3

Szerezz örömet kedvencednek, lepd meg Pet Bed-del!

A fekhelyeket webshopunkban vásárolhatod meg. Először válaszd ki, hogy kül- vagy beltérit szeretnél-e, majd jöhet a modell, a méret, valamint a szín/mintázat megjelölése. Egyetlen kattintásnyira vagy attól, hogy cicád, kutyád még boldogabban élhesse mindennapjait:

Kiválasztom a fekhelyet